about

Dit is wat anderen over me zeggen:

Silvia Hoppenbrouwers en Jeroen RendersVizio

“Wij werken al lange tijd met Willem Winkelmolen. In eerste instantie werkte Willem bij Vizio in loondienst. Jarenlang heeft hij veel ervaring opgedaan in de signbranche. Naast printen heeft hij ook zijn ontwerptalenten verder ontwikkeld. Willem was een hele betrokken, gezellige en trouwe werknemer. In 2011 is Willem als freelancer begonnen onder de naam Killerconcepts. Wij vragen hem regelmatig om voor ons te werken. Wij kunnen Willem met een gerust hart vragen voor ons ontwerp- en DTP werk. Op dit moment werken we samen met hem aan een collectie glasfolies genaamd glassign. Willem is naast ontwerper ook muzikant. Hij kan zijn werkzaamheden als ontwerper hiermee prima combineren. Wij hopen nog lange tijd met Killerconcepts samen te werken.”

Wieneke LinsenBuro Wien

Willem kan je met zijn veelzijdige praktijkervaring adviseren in de beste oplossing bij je ideeën. Kritische vragen naar gebruik en toepassing zorgen voor verrassende materiaaloplossingen en ontwerpen. Willem is duidelijk en recht voor zijn raap. Afspraak is afspraak. Oplossingsgericht zonder beperkingen dat is Killer Concepts.

Marieke van Tien Mariegalerie

Ik ken Willem als collega. Hij is als signmaker uitgegroeid tot een creatief talent, waar je goed mee kan brainstormen. Hij neemt zijn opdrachten erg serieus en is graag vernieuwend bezig. Daarnaast is Willem ook een fijn en gezellig persoon om mee samen te werken.

Jennemieke – Singer-songwriter / muzikante

Willem Winkelmolen. Muzikale, creatieve enthousiasteling die de weg wijst. Heeft me met raad en daad bijgestaan tijdens het realisatie- en promotieproces van m’n solo-album Buutvrij. Speelde niet alleen de gitaarpartijen in, maar gaf me continu gouden communicatietips. ‘Neem een videoclip op, daarmee maak je jezelf veel meer zichtbaar onder boekers.’ ‘Houd de CD-presentatie op die ene plek, want da’s een aansprekende locatie.’ Enzovoort. Eén bron van waardevolle ideeën en aanmoediging. Helpt waar hij kan, ook als je het niet verwacht. Een meedenker in jouw belang, in de breedste zin van het woord.

Cecile SnijdersBreinkracht

“Een idee uitwerken tot zichtbaar en tastbaar resultaat. Daar is Killerconcepts goed in. Willem heeft me meerdere malen uitstekend vooruit geholpen bij het realiseren van niet-standaard communicatie-uitingen als een levensgroot meetlint, discussietafelkleden en een uitvergroot, beschrijfbaar convenantbord. Heel fijn is dat Willem de benodigde materialenkennis in huis heeft en goed weet te schakelen tussen wat het oorspronkelijke idee is en wat praktisch mogelijk en betaalbaar is. Bovendien is het erg plezierig samenwerken met Willem.”